Hirdetés

Ha a hangja nem is, ennek a PC-nek a formája olyan, mint egy turbináé



|

A Microsoft Flight Simulator promózása céljával készült gép tényleg egészen egyedi.

Hirdetés

Az Xbox nem egyszer kínált már twitteres követőinek nyereményjátékok során egyedi díszítésű, limitált kiadású konzolokat, de most egy PC van soron, méghozzá nem is akármilyen. A Microsoft Flight Simulatorhoz a napokban jelent meg egy frissítés, ami Franciaországot és a Benelux államokat tette valósághűbbé, és ezt az Xbox francia ága azzal ünnepli, hogy kisorsol egy PC-t a megosztók és kommentelők között.

A gépben egy Gigabyte GeForce RTX 3070 videokártya, egy Intel Core i7-11700K processzor és egy Gigabyte Z590 Aorus Elite AX alaplap dolgozik, de ennél is izgalmasabb a külseje, ugyanis úgy néz ki, mint egy repülőgépturbina, aminek levágták a harmadát.

Hirdetés

Bár az alábbi képen csak egy render látható, így a végeredmény eltérhet, valószínűleg nem lesz kevésbé érdekes a megvalósuló PC sem. Sajnos úgy tűnik, a promóció csak a francia játékosoknak szól, mivel más közösségi felületeken nem hirdették meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.