Hirdetés

Ha most te is Fallout-lázban égsz, akkor ezt a PC-t mindenképpen látnod kell!



|

A tökéletes Fallout hangulat egyetlen házba gyömöszölve.

Hirdetés

Az egész világ Fallout-lázban ég az Amazon Prime Video felületén bemutatott sorozat óta, aminek - érthető módon - már be is rendelték a folytatását. Okkal várhatjuk a következő felvonást, ugyanis a készítők nemrégiben arról meséltek, sok izgalmas dologgal készülnek a második évadra, nem lőttek el mindent az első etap során.

A sorozat természetesen a gépépítő közösség tagjait is megihlette, akik olykor egészen elképesztő buildeket hoztak össze - érdemes belépni és végigpörgetni az egyik legnépesebb PC-építős Facebook csoportot, igazi különlegességekbe lehet belefutni. A teljesség igénye nélkül mi egyet emelnénk ki ezek közül, melyet egy Jarno Kotavuopio névre keresztelt úriember rakott össze, eme folyamatról pedig a PCGamesN rendesen kifaggatta.

Kotavuopio elmondta, rendkívül összetett volt a tervezés és az építés is, ami két hónapon át tartott. Bizonyos alkatrészeket 3D nyomtatóval hívott életre, míg a különleges festés is speciális eszközöket igényelt. A gép alapjául egy Cooler Master Stryker ház szolgált, melynek oldalán egy analóg óra is helyet kapott, ami a külső hőmérsékletet mutatja.

Hirdetés

Az épített gépbe továbbá rengeteg egyedi hardver került, beleértve a Vault-Tec tematikájú grafikus kártyát, illetve a Pip-Boy stílusú CPU hűtő szivattyúegységét. Kotavuopio elmondta, ezeket az elemeket egy ingyenes, online 3D modellező programmal, a TinkerCAD-dal alkotta meg, majd 3D nyomtató segítségével keltette életre.

A setuphoz természetesen egy egyedi billentyűzet-egér kombó is társult, no meg persze a Fallout tematikájú egérpad és szék sem maradhatott el, amelyeket szintén egyedileg tervezett és dizájnolt Kotavuopio.

A végeredmény tényleg egészen lenyűgöző - az alábbi galériában szemügyre vehetitek.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.