Hirdetés

Hadat üzen a Logitechnek ez az olcsó kézikonzol



|

Hadat üzen a Logitechnek ez az olcsó kézikonzol

Hirdetés

Valóságos reneszánszát éljük manapság a kézikonzoloknak, hiszen a közelmúltban a Logitech és a Razer is belépett a piacra az elképesztően népszerű Nintendo Switch és az első születésnapját nemrég ünneplő Steam Deck mellé.

Ezek közül a Logitech G Cloud a kakukktojás, mivel 300 dollárért kínált termék csak a felhős játékokkal birkózik meg, mostantól viszont nincs egyedül, egy frissen elrajtolt kisebb versenytárs ugyanis ugyanezt kínálja, ám valamivel olcsóbban.

Hirdetés

A Kickstarteren rendelhető Abxylute a G Cloudhoz hasonlóan egy felhős kézikonzol, amivel nemcsak az Xbox Cloud Gaming, az Nvidia GeForce Now és az Amazon Luna katalógusához férhetünk hozzá, de akár az Xbox és PlayStation konzolunkról, vagy a Steam Linken át is streamelhetünk rá tetszőleges játékokat.

Ezek egy 7 hüvelykes, 1080p-s IPS kijelzőn kelnek életre, 60 Hz-es felbontás és 450 nites csúcsfényerő mellett. Az irányításért a driftelésmentes Hall Effect joystickek felelnek, ráadásként pedig gyro szenzoros érzékelést is kapunk. Az Androidot futtató konzolba egy 19 Wh-s (5200 mAh-s) akkumulátor került, amellyel a gyártó ígérete szerint egyetlen feltöltéssel akár 8 órán át is élvezhetjük a szórakozást.

Az Abxylute 4 GB memóriával, illetve 32 vagy 64 GB-nyi bővíthető tárhellyel elérhető, az induló ára pedig a korai vásárlóknak csupán 200 dollár (kb. 70 ezer forint), amivel 100 dollárral ígér a Logitech G Cloud alá. Az akció lejárta után az ár 209 dollárra emelkedik (a 64 GB-os modell esetében 219-re). A szállítást májusra ígéri a gyártó, Magyarországi címre rendelve viszont további 11 dollárt is rá kell fizetnünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.