Hirdetés

Hamarosan debütálhat az Intel legújabb videokártyája



|

A vállalat már elkezdte a gamereknek szánt GPU marketingkampányát.

Hirdetés

Az Intel 2019 végén mutatta be először a legújabb Gen 12-es GPU fejlesztését, az Intel Xe HPG-t, amelyet a cég kifejezetten a játékos célcsoport számára tervezett. A legutóbbi információk alapján a magas teljesítményű  videokártya nemsokára megjelenhet, egyes értesülések szerint akár már a jövő héten.

Az Intel Xe eddigi kiadásai eddig laptopokban és előre összeállított PC-kben voltak elérhetők, viszont a HPG kiadással az a vállalat célja, hogy erős versenytársként jelenjen meg a videokártyák piacán a legerősebb teljesítményt nyújtó Nvidia és AMD GPU-kkal szemben. Az Xe HPG DG2 modell az eddig ismert információk szerint 12GB-os DDR6 memóriával rendelkezik, és a gyártó a 60 fps-sel, 1080p-s felbontású játékok futtatását ígéri.

Hirdetés

A Wcftech alapján március 26-án készülhet újabb hivatalos bejelentéssel az Intel a videokártya kapcsán, amely egyesek szerint akár a megjelenési dátum is lehet. Az Intel egyelőre egy teaser videót adott ki az Xe HPG-ről, ez alább látható:

Szerintetek mekkora sikere lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.