Hirdetés

Hamarosan jön a GeForce RTX: Game On, több meglepetés is várható



|

Január 12-én tartja a következő virtuális rendezvényét az Nvidia, a GeForce RTX: Game On keretében több új technológia is debütálhat.

Hirdetés

Egyre közeledik a 2021-es CES, amely nem bár nem marad el, de a világjárvány elhúzódó hatásaira való tekintettel virtuális formában rendezik meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy a legtöbb nagy cég saját virtuális eseménnyel készül. Az Nvidiának is lesz egy külön rendezvénye, amelyet most előre be is reklámozott. 

Ennek a különleges eseménynek a neve GeForce RTX: Game On lesz. A virtuális show keretében az Nvidia több új technológiát is bemutathat majd. A terv konkrétan az, hogy játékok és grafika terén villantsák meg a legújabb fejlesztéseket. 

Hirdetés

Ez a tippek szerint azt jelenti, hogy újabb grafikus vezérlőkre lehet számítani. Várhatóan a csúcsmezőnyben induló GeForce RTX 3080 Ti lesz a befutó, bár ezzel a felvetéssel nem mindenki ért egyet a jóslatokba bocsátkozó szakértők közül. Korábban ugyanis arról is lehetett hallani, hogy késik a kártya, és csak valamikor februárban debütál

Ti mit tippeltek, mire számíthatunk majd az Nvidia bemutatóján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.