Hirdetés

Három eltérő RX Vega érkezhet



|

Vega XTX, Vega XT, Vega XL kódneveken jöhetnek az eltérő modellek.

Hirdetés

Amennyiben a Videocardz forrásai pontosak, akkor úgy tűnik, hogy megvannak a Radeon RX Vega modellek kódnevei. A kódnevek persze kódnevek, vagyis bármikor megváltozhatnak. 

Hirdetés

Az viszont önmagában is érdekes, hogy a három Radeon RX Vega miben tér el a többitől. Az RX Vega XTX például ugyanazt a GPU-t kapja, mint ami a Frontier Editionben van, azonban referencia-vízhűtés lesz rátéve. 

Állítólag a kártya 375 wattot fogyaszt, ebből a GPU 300-at igényel. A Vega XT léghűtéses kiadás lesz, 285/220 wattos fogyasztással. 

Ennél is érdekesebb a Vega XL, amely elvileg a 4096 stream processzor helyett csak 3584-et használ majd, és exkluzív alternatíva lesz a partnergyártók részéről. A fogyasztása egyezik a Vega XT-vel, ami kicsit furcsa, figyelembe véve az alacsonyabb erőforrásokat. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Vega XL mennyi HBM 2 memóriát kaphat, de a Vega XTX és a Vega XT 8 GB-ot kínál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.