Hirdetés

Három ventilátorral és neon világítással érkezik az Aorus RTX 3060 Elite



|

A Gigabyte egyik legújabb videokártyájának kiemelkedő teljesítménye mellett még a látványra sem lehet panasz.

Hirdetés

Hivatalosan a mai naptól vált elérhetővé az Nvidia GeForce RTX 3060 termékcsalád, és amellett, hogy a kártyából nem készült Founders Edition, mégis több gyártó különböző specifikációkkal rendelkező hardvere közül választhatnak a vásárlók.

A Gigabyte gamerekre fókuszáló divíziója kiadta az RTX 3060 Elite-et, amely a gyártó leggyorsabb 3060 modellje az órajel tekintetében.

Az Aorus RTX 3060 Elite 296x117x56 mm nagyságú, tehát viszonylag nagyobb, mint a termékcsalád néhány másik kártyája. Ez leginkább köszönhető a három darab 80 mm-es ventilátornak is, amelyeket különleges grafén nano kenőanyaggal kezeltek.

Hirdetés

A ventilátorok látványos, úgynevezett neonpunk dizájnt kaptak, vagyis a beépített RGB fényeket és effekteket a felhasználók kedvükre állítgathatják az RGB Fusion 2.0-val szinkronizálva. 

A 12GB GDDR6 memóriával rendelkező Aorus RTX 3060 Elite 650W-os tápegységet kapott, illetve két-két darab DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1 csatlakozó került rá. A kettős BIOS kapcsolóval pedig lehet váltani a "csendes" és az "OC" módok között - előbbi értelemszerűen a halkabb működésért felel, utóbbi pedig a videokártya 1867MHz órajelű csúcsteljesítményéért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.