Hirdetés

Hasznos extrákkal felszerelt, 170Hz-es monitort hozott az ASUS a játékosoknak



|

Ha éppen új monitort keresel PC vagy konzol mellé, érdemes lehet a ROG család új darabjára is ránézni.

Hirdetés

Ha valaki már egy kicsit jobban beleásta magát a témába, akkor tudhatja, hogy nagyon is számít, milyen monitort kötünk rá PC-nkre vagy konzolunkra, hiszen a panelek és a gyártók megoldásai között olykor jelentős különbségek vannak.

Vásárláskor ezért határozottan ajánlott alaposan utánajárni a kiszemelt modell tulajdonságainak, és az is javasolt, hogy először a korábban már bizonyított gyártók kínálatában nézzünk szét. Ezek közé sorolható az ASUS is, ami be is mutatott egy friss, gamereknek szánt monitort.

Hirdetés

A 27 colos ROG Strix XG276Q szép színeket produkáló IPS panellel lett felszerelve, amihez kifejezetten magas, 170Hz-es képfrissítés társul, szóval a megfelelő PC-vel rendelkezve csodásan jelenhetnek meg a játékok a képernyőn. A tartalmakat 1920x1080-as felbontásban, vagyis Full HD-ban élvezhetjük, ami egyeseknek talán kevés lehet egy ekkora méretű kijelző esetében.

A fentieken túl 1 ms-es GTG válaszidőt kapnak a vásárlók, és a gyártó saját Extreme Low Motion Blur technológiáját sem kell hiányolniuk. Természetesen van G-Sync, FreeSync Premium, valamint a DisplayHDR 400 is támogatott. Portok terén sem kell szégyenkeznie a monitornak, a hátulján ugyanis a két HDMI 2.0 mellett találunk még egy DisplayPort 1.2-t, valamint egy 3,5 mm-es jack csatlakozót is.

Ha pedig mindez nem volna elég, még arra is lehetőséget ad a ROG Strix XG276Q, hogy egy egy kamerát vagy egy másik monitort rakjunk a képernyő fölé.

Ha még többet szeretnétek megtudni erről az egészen korrektnek tűnő monitorról, akkor érdemes megnézni a gyártó hivatalos oldalát. Ti kitennétek az asztalra ezt a szörnyeteget?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.