Hirdetés

Hatalmas a kereslet az Xbox One X iránt



|

A Microsoft szerint elképesztően nagy a kereslet az új konzol iránt - természetesen egyre több helyen beszélnek készlethiányról.

Hirdetés

A Microsoft szerint az Xbox One X iránti kereslet éppen olyan jó, mint várták - Panos Panay, a cég egyik alelnöke azonban ennél többet is elárult a CNBC-nek. 

Hirdetés

Pontos számokról nem beszélhetett, de szerinte a kereslet "szupermagas". Hozzátette, hogy más konzolokhoz nem hasonlítaná az újdonságot, de az Xbox One X iránti kereslet olyan magas, mint remélték, sőt, még talán nagyobb is, figyelembe véve a gamerek izgatottságát. 

A kereslet alapvetően olyan magas, hogy egyre több helyről érkezik jelentés készlethiányról. A november 7-én érkező 4K-képes konzolból egyértelműen nincs elegendő - azt viszont nehéz megmondani, hogy a szupermagas kereslet, a korlátozott készletek vagy a kettő kombinációja miatt. 

Az apró dobozban mindenesetre igazi mérnöki csoda kapott helyet, egyedi hardverekkel: a konzol 60 százalékkal kisebb az eredeti Xbox One-hoz képest, a teljesítménye pedig majd az ötszöröse. Legalább 130 játék kap kompatibilitási javítást is. A 4K-s Blu-ray-támogatás szintén nem árt a népszerűségnek, bár a 499 dolláros vételár a konzolpiacon már egész merésznek számít. 

A remek teljesítmény és a felbontásbeli fejlődés mellett további erénye az új konzolnak, hogy a Microsoft a VR-piacra is betörne vele. Az erő ehhez adott, a Microsoft kevert valóságos platformja pedig nagy ütemben fejlődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.