Hirdetés

Hatalmas és hajlított gamermonitorokat villantott az LG



|

Nano-IPS-panellel érkezik a két új UltraGear 34GK950: az egyik a FreeSync 2-t, a másik a G-Syncet támogatja.

Hirdetés

Az LG bemutatta a legújabb asztali monitorait, amelyek az UltraGear szériát erősítik, és kifejezetten játékosoknak szólnak. A 34 hüvelykes óriások 3440x1440-es felbontást használnak. 

Hirdetés

A monitorok 21:9-es képaránnyal rendelkeznek, a hajlított Nano-IPS panel 400 nites fényerőre képes, VESA DisplayHDR-támogatással. A kontrasztarány 1000:1. Az UltraGear 34GK950G-B a G-Syncet támogatja, 120 Hz-es képfrissítés és 4 milliszekundumos válaszidő jellemzi. A gyári képfrissítés 100 Hz-es. A FreeSync 2-képes 34GK950F-B már 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, 5 milliszekundumos válaszidő mellett. 

A Nano-IPS panel elméletileg intenzívebb, tisztább és pontosabb színeket kínál, a DCI-P3-at 98 százalékban lefedve ez 1,07 milliárd színt jelent. Az ULMB-támogatás mellett LG DAS jellemzi még az újdonságokat, és külön beállítások vannak a különböző játéktípusokhoz (G-Sync-képes modell), valamint a fekete stabilizálásához (FreeSync 2-képes modell). 

Mindkét monitoron található DisplayPort és HDMI csatlakozó, USB 3.0 hub és jackcsatlakozó. A FreeSync 2-es verzió a piros színre, a G-Sync-képes az RGB-re szavazott, ami a hátlapot illeti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.