Hirdetés

Hatalmas, széles és hajlított az MSI legújabb gamermonitora



|

34 hüvelykes, hajlított és ultraszéles panelt kapott a játékosoknak szánt MSI ARTYMIS 343CQR 1000R monitor.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt monitorát, az ARTYMIS 343CQR 1000R-t. Ez nem csak hatalmas, de ultraszéles és hajlított is, ráadásul az első a gyártó kínálatában, amely mesterséges intelligenciára épít. 34 hüvelykes, 1000R hajlítású panelt kapott, amelyről részleteket sajnos nem árult el a gyártó. A káva mindenesetre nagyon kicsi, a talp pedig el tudja vezetni a kábeleket, és hátra RGB-s logó és sáv is jutott. 

Hirdetés

A 3440 x 1440-es felbontás mellett 1 ms-os válaszidő és HDR400-as minősítés jellemzi a monitort, ami decembertől, egyelőre ismeretlen áron lesz elérhető. 

A gyártó több fronton is bevetette a mesterséges intelligenciát, így használható például az OptixScope, egy beépített célzási nagyító, nyolc lépéses zoommal és automatikus DPI-csökkentéssel. A Gaming OSD app egy helyről teszi kezelhetővé a beállításokat, az előre beállított értékeket magától vagy gombnyomásra alkalmazza az egyes szoftverekben. Beépített zajcsökkentés is van a mikrofonokhoz, továbbá okos célkereszt és éjjellátó funkció, ami a sötétből emeli ki a célpontokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.