Hirdetés

Hatékony gamertápokkal jelentkezett az Antec



|

80 Plus Gold minősítést szereztek a teljesen moduláris High Current Gamer Gold tápegységek.

Hirdetés

Az Antec bővítette a tápegységeinek a kínálatát: bemutatkozott a High Current Gamer Gold széria. Az új tápok mindegyike 80 Plus Gold minősítést szerzett, illetve teljesen moduláris kábelezéssel rendelkezik. 

Hirdetés

A 650 wattos modell bruttó ajánlott végfelhasználói ára 99 euró, míg a 750 és a 850 wattos modellek 109 és 129 euróba kerülnek. 

A nagyfokú stabilitással és a japán kondenzátorokkal (akár) 92 százalékos hatásfok társul. A HCG Gold széria teljes mértékben moduláris kábelezése azt is jelenti, hogy nem csak a PSU beépítése egyszerűbb, hanem extra helyet is szerzünk a gépházban. Ez nem csak esztétikailag fontos, hanem a légáramlás szempontjából is. 

A 120 millimétertes ventilátor nagy mennyiségű levegőt képes szállítani, csendes működés mellett. Még jobb, hogy ez a széria Zero RPM móddal is rendelkezik. A hőszenzorok ilyenkor lekapcsolják a légkavarót, és csak akkor aktiválják ismét, ha az szükséges. Az Antec 10 év garanciát vállal ezekre a tápokra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.