Hirdetés

Házon belül bármilyen kijelzőn játszhatunk az Alienware új technológiájával, akár több játékot is egyszerre



|

A Concept Nyx segítségével instant átlőhetjük a PC képét a tévére.

Hirdetés

A CES 2022 során mutatta be új, egyelőre koncepcióként létező megoldását az Alienware, amivel megkönnyítené azok életét, akik nem csak a monitor előtt ülve játszanának PC-s játékokkal. A Concept Nyx nagyon hasonló a Steam Linkhez, de lehetővé teszi több játék egyidejű futtatását, illetve azt, hogy egy kijelzőn párhuzamosan akár négy programot is megjeleníthessünk - feltéve, hogy gépünk elég erős hozzá.

Hirdetés

Egyelőre még rengeteg a kérdés: nem tudni például azt, hogy pontosan milyen PC-re lesz szükség, mennyit kell fizetni a szolgáltatásért, készül-e hozzá dedikált hardver vagy sem, illetve az osztott képernyős módon kívül milyen egyéb funkciókkal próbálják majd izgalmassá tenni, mivel győzik meg a felhasználókat, hogy ezt használják, ne az ingyenesen elérhető Steam Linket. Az, hogy több platformot támogat, egy jó lépés, de még kevésnek tűnik.

Mindenesetre a CES-en az újságíróknak megmutatták azt, hogy két játékos egy tévén párhuzamosan játszhatja a Rocket League-et és a Cyberpunk 2077-et, de azt nem taglalták, milyen hardver kell hozzá. Érdeklődve várjuk a további infókat; még az is lehet, hogy az egészet elkaszálják egy ponton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.