Hirdetés

HDR-képes az AOC új gamermonitora



|

Az új AGON AG322QC4 nem csak QHD-s és HDR-képes, de hajlított panelt kapott és az AMD FreeSync 2-t is támogatja.

Hirdetés

Megérkezett az AOC kínálatába az első olyan prémium AGON szériás monitor, amely már HDR-támogatással rendelkezik. Ez az AG322QC4. Egy hajlított, 32 hüvelykes kijelzőről van szó, QHD-s felbontással és HDR-támogatással. 

Hirdetés

A gamereknek szánt képernyő 144 Hz-es képfrissítéssel és 4 milliszekundumos válaszidővel rendelkezik, továbbá az AMD FreeSync 2 technológiáját is támogatja. Ez szintén HDR-képes. 

Ez egyben az AOC első monitora, amely megkapta a DisplayHDR 400-as plecsnit. 

A 32 hüvelykes panel 2560 x 1440-es felbontást használ, illetve 1800R hajlítás jellemzi a VA panelt. A hajlítás segít, hogy kevésbé fáradjanak ki a felhasználói szemei. Az NTSC 85 százalékát fedi le a képernyő. Az élményt javító további technológiák közé tartozik a Shadow Contror, a FlickerFree és a LowBlue Mode. 

Az AG322QC4 vételára 549,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.