Hirdetés

Hiányzik a fehér karácsony? Ezeket a webkamerákat nézd!



|

Amerikában emberéleteket is követelt az időjárás, de az élet lassa visszaáll. Hogy hogyan, azt élőben követhetitek.

Hirdetés

Hirtelen szakadt le a tél Amerikában: az ország jelentős részét szó szerint betemette a hó, a New York államban található Eerie megyében 25-en haltak meg, és sok kisvárost, tanyát még mindig nem sikerült kiszabadítani a fogságból. Az extrém időjárás várhatóan folytatódik, és most már senki nem tagadja, hogy a klímaváltozás áll a jelenség mögött.

A két ünnep között azonban ettől függetlenül milliók indultak munkába, és a havazás szerencsére a legtöbb területen enyhült annyira, hogy legalább az utakat megtisztítsák. Azt pedig, hogy hogyan áll helyre az élet Amerikában, ti is követhetitek.

Hirdetés

Az alábbiakban az országban felállított webkamerák streamjei közül válogattunk. Azt azért kijelenthetjük - természetesen a tragédiát észben tartva - hogy csodás képeket láthatunk, amelyek egyben sovány vigaszt is jelentenek errefelé, ahol nem is álmodhattunk fehér karácsonyról.

Híd Fort Eerie és Buffalo közt

Itt főleg úttisztítást nézhettek, de az időjárásról is sokat elárul ez a webcam.

Watertown, New York

Így tér vissza az élet a kisvárosba a hóvihar elültével.

Michigan

Több kamera nézete váltakozik ebben a feedben, tehát az egész város életét követhetitek.

Coeur d'Alene

A tó kikötője csodás kilátást nyújt, amikor éppen látni bármit is.

Leavenworth

A washingtoni város webkamerája valójában egy mozgó képeslap.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.