Hirdetés

Hibrid hűtéssel csap oda az ADATA új RGB-s memóriája



|

Az XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB a világ első olyan RGB-s, DDR4-es modulja, ami hibrid hűtési rendszert kapott.

Hirdetés

Az ADATA Technology bemutatta a legújabb csúcsteljesítményű memóriamodulját. Az XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB a világ első olyan RGB-s, DDR4-es memóriája, ami hibrid hűtési rendszert kapott. 

Hirdetés

A folyadékkal teli hűtőbordát egy alumínium borda egészíti ki egyéb hővezető anyagokkal - mindezeknek hála nem csak a hűtés jó, de a teljesítmény is magasabb lehet. 

Még jobb, hogy az utóbbi időkben trendi RGB-s világítás sem hiányzik, sőt, programozható. Ráadásul még a folyadékot is megvilágítja a felső bordában, vannak világítási effektek és minták, pulzálás, stb... Az RGB Sync appnak hála az alaplap világításával is összehangolható mindez. Így az ADATA újdonsága igazán egyedi PC-belsőt garantál. 

A gamereknek és a tuningosoknak gyártott új RAM 2666 és 5000 MHz közötti órajeleken működhet, támogatja az Intel X299-es és az AMD AM4-es platformját is. Természetesen az Intel XMP 2.0 kezelése is megoldott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.