Hirdetés

Hirtelen megdrágulhat az RX Vega



|

A hírek szerint mindössze néhány nap elteltével alaposan megemelkedhet a Radeon RX Vega videokártyák vételára.

Hirdetés

Az Overclockers UK olyan információkkal állt elő, amelyek minden Vega iránt érdeklődő felhasználót érinthetnek. 

Hirdetés

A jelek szerint az AMD különféle speciális kedvezmények és akciók útján tette lehetővé, hogy a Vega 64 ára 499 dollár (549 angol font), a Vega 56-é pedig 399 dollár legyen. 

Miközben az indulóárat így vonzóvá teszi az AMD, addig a közeljövőben ezek a kedvezmények megszűnnek. Ennek a pontos dátuma egyelőre ismeretlen, de amint bekövetkezik, a kártyák vételára 100 dollárral/euróval/fonttal emelkedhet

Európában jelenleg igen magas árakon keringenek az RX Vega kártyák, a Mindfactory.de például 649 eurót kér egy referenciamodellért. 

Amennyiben az árak tovább emelkednek, akkor az AMD teljesen elveszíti a harcot az NVIDIA-val szemben, amelynek a legolcsóbb GTX 1080-as videokártyája 449 fontba kerül az Overclockers UK-nél, vagyis már most is 100 fonttal olcsóbb. A Mindfactory.de oldalán 527 euróért is van kétventilátoros modell. 

Ha a magas ár miatt a gamereket elveszíti az AMD, akkor a profik és az AI-t keresők pénztárcájában bízhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.