Hirdetés

Hivatalos: érkezik a PlayStation 5 Bluetooth-füles



|

Maga a Sony erősítette meg, hogy nem tévedtek a PlayStation 5 Earbudsról szóló pletykák.

Hirdetés

A játékipari bennfentesnek számító újságíró, Tom Henderson még februárban szellőztette meg a hírt, hogy a Sony egy új fejhallgatót (kódnév: Voyager) és egy vezeték nélküli fülest (kódnév: Project Nomad) is piacra dobhat a 2020 ősze óta forgalmazott PlayStation 5 konzolhoz.

A japán vállalat tegnap tartotta meg a PlayStation 5 nagy éves eseményét a PlayStation Showcase képében, ahol végül nemcsak egy sor ígéretes játékot, de új kiegészítőket is villantottak, köztük a Henderson által megjósolt fülhallgatóval.

Hirdetés

A PlayStation 5 dizájnját idéző Bluetooth-füles az alábbi kedvcsinálóban lépett színre, a Project Q néven emlegetett kézikonzol társaságában. Az apró zajkeltőt nemcsak a PS5-tel és a Project Q-val, de akár PC-vel párosítva is használhatjuk, a Sony pedig azt ígéri, hogy a saját fejlesztésű vezeték nélküli technológiájának köszönhetően veszteségmentes minőségben és alacsony késleltetéssel szállítja majd a dallamokat.

Ezzel viszont sajnos ki is fújtak a hivatalos információk, a japánok ugyanis nem árulták el a termék specifikációját, ahogy a nevét, az árát és várható megjelenési dátumát sem. A Sony mindössze annyit közölt, hogy valamikor a következő hónapok során fog bővebb tájékoztatással szolgálni a Bluetooth-eszközről. Mi mindenesetre reméljük, hogy a cég végül tényleg odateszi magát, és nem csak az egyik meglévő vezeték nélküli fülesét csomagolja újra a PS5 színeibe.

Ami pedig a Project Q kézikonzolt illeti, a gyártó itt sem halmozta el a publikumot a konkrétumokkal: erről egyelőre csupán annyit tudunk, hogy Wi-Fin keresztül streamelhetünk majd rá PlayStation 5-játékokat, amelyek egy 8 hüvelykes LCD kijelzőn jelennek meg, 60 fps képkockasebesség mellett.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.