Hirdetés

Igazi ragadozó az Acer új gamermonitora



|

Ultraszéles és hajlított is az Acer Predator Z35P monitor, amelyet játékosoknak terveztek.

Hirdetés

A hajlított monitorok remek választást jelentenek, ha valaki játékra szeretne kijelzőt. Az Acer egy ideje már gyárt ívelt monitorokat, a 35 hüvelykes Predator Z35 például már 2015-ben elérhető volt. 

Hirdetés

Ennek érkezett meg most a frissített kiadása, a Predator Z35P. Ez még jobb felbontást kínál. A régi 2560 x 1080 helyett már 3440 x 1440 képponttal dolgozik, és dizájnban is változott. Vékonyabb és kevésbé tolakodó a talp, amely nem is teljesen piros. 

A Predator Z35P-t 4 milliszekundumos válaszidő jellemzi, a maximális fényereje 300 nit. Támogatja továbbá az NVIDIA G-Sync technológiáját is. Némi negatívum, hogy a frissítési ráta csak 100 Hz alapból, de némi tuninggal 120 Hz-re emelhető. 

Amerikában a következő 1-3 hétben már megkaparinthatják a gamerek, a vételára 1099 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.