Hirdetés

Így fest a Sapphire Radeon RX Vega 64 Nitro



|

Az új videokártya betekintést enged abba, hogy mire számíthatunk az AMD partnereitől a közeljövőben.

Hirdetés

Elméletileg hamarosan felbukkanhatnak az AMD legújabb Vega videokártyáinak az egyedi verziói, ugyanakkor továbbra is elég sok probléma övezi az új Radeonok megjelenését és elérhetőségét. 

Hirdetés

A különböző gondok miatt az AMD partnergyártóinak nehéz dolguk van, de a HWBattle most hozzájutott egy Sapphire Radeon RX Vega 64 Nitróhoz. Mindez arra utal, hogy végre talán közelednek ezek az egyedi videokártyák. 

A Sapphire megoldása három ventilátort felvonultató hűtőegységet kapott. A széleken egy-egy 95 milliméteres van, középen egy 84 milliméteres kapott helyet. Valamilyen világítás is körbeveszi ezeket, bár elképzelhető, hogy nem RGB-s. A hátlapon lévő logó is világít.  

Ez a kiadás három darab 8-tűs csatlakozóból kapja az energiát, maga a kártya pedig három slotot foglal el egy PC-ben. A csatlakozók terén két DisplayPortot és két HDMI-t kínál a vezérlő - ezek két slotot foglalnak el a PC hátulján, a harmadik a szellőzést segíti. 

Az órajelek egyelőre maradtak referenciaértékeken, azonban mivel még semmi sem végleges, ezért nem tudni, hogy mit kínál majd a végleges, boltokba szánt termék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.