Hirdetés

Így lesz a régi Game Boyból vezeték nélküli kontroller



|

Itt egy új Game Boy kazetta, amely PC-s vezeték nélküli kontrollert csinál bármelyik Game Boyból.

Hirdetés

Akinek a fiókjában ott lapul egy régi Game Boy, annak talán most ideje elővennie. Elérhetővé vált ugyanis Alex Iannuzzi jóvoltából egy olyan egyedileg tervezett és épített kazetta, amely gyakorlatilag bármelyik Game Boyt vezeték nélküli, PC-s kontrollerré alakítja át. 

Hirdetés

Hardveres trükkökre nincs szükség, elegendő normál módon bedugni a kazettát a kézi konzolba. Aki nagyon ügyes, az az útmutatók alapján igazából maga is megépítheti a saját kazettáját. Aki viszont nem akar vesződni vele, az 23 dollárért meg is veheti a Game Boy TX Cartot. Ehhez már csak egy minimum 14 dolláros vevőegységre lesz szükség. Vagyis nem éppen ez a legolcsóbb vezeték nélküli kontroller. Az viszont biztos, hogy az egyik legkülönlegesebb. 

A kazetta támogatja a Game Boyt, a Game Boy Colort, a Game Boy Advance-t és a Game Boy Advance SP-t is. Ez utóbbiak tetejéből kiáll. Később jön majd egy kisebb GBA TX Cart is. Vezeték nélküli vevőegységnek USB-s megoldást, Game Cube vagy Super Nintendo egységet is be lehet vetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.