Hirdetés

Így turbózd fel a meglévő memóriádat



|

A Thermaltake Pacific R1 Plus Memory Lighting kit is fényárba borítja a gépház belsejét, de ezt meglévő memóriamodulokra kell felszerelni.

Hirdetés

Hiába vitatják egyesek a dolgot, a mai trend szerint egy gamer-PC-nek világítania kell, de nagyon. Lehetőleg minden egyes hardverelemnek. Az alaplap, a videokártya, a processzorhűtő és a gépház, valamint a monitor, billentyűzet, egér és egérpad mellett a memóriák sem jelenthetnek kivételt. 

Hirdetés

Akinek nem világít eléggé a gépe, annak a Corsair üres memóriamodulokat adna 40 dollárért, hogy kitölthesse az üres helyeket az alaplapban. Ez egyszerre mesteri és kissé béna húzás, amire rá is ugrott a Thermaltake. 

A Thermaltake úgy gondolta, hogy piacra dobja a Pacific R1 Plus Memory Lightning kitet. A kiegészítőt a meglévő memóriamodulok tetejére lehet rögzíteni, mint egy hűtőt. Ez RGB LED-es fényekkel dobja fel a meglévő, unalmas memóriákat. A jó hír, hogy a DDR2-es, DDR3-as és DDR4-es memóriákat egyaránt támogatja a kit. 

Összesen 36 LED-es kapunk, aki pedig nem rendelkezik megfelelő alaplappal ezek vezérléséhez, annak RGB-s kontrollermodult is ajánl a Thermaltake, saját RGB Plus alkalmazással. Sajnos az árak nem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.