Hirdetés

Ilyen a Radeon Pro Vega Frontier Edition egy Tikiben



|

A Falcon Northwest az AMD videokártyájával igyekszik felhívni a házára a figyelmet.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy mire képes az AMD Radeon Pro Vega Frontier Edition videokártyája, és persze azt is láttuk már, hogyan néz ki. Egy kész PC-ben azért más hatást kelt, a gamerkonfigurációkkal foglalkozó Falcon Northwest pedig ezzel a vezérlővel igyekszik felhívni magára a figyelmet. 

Hirdetés

A gyártó megvillantott egy képet, amelyen a közelgő Tiki háza látható az AMD új Vegájával. Ez a ház egy kompakt, de csúcsteljesítményű asztali megoldás lesz, ami ezúttal Radeon-színekben díszeleg. 

Az ezüst ház egy akril kivágáson keresztül mutatja meg a Vega Frontier Editiont, sajnos ennél többet nem lehet tudni róla egyelőre. 

Az biztos, hogy a Tiki házzal a Falcon Northwest az elsők között kínál majd előre megépített konfigurációt az AMD kártyájával. 

Arról jelenleg csak találgatni lehet, hogy belül egy AM4-es mini-ITX-es alaplap és egy Ryzen 7 CPU vagy pedig egy Kaby Lake processzor és egy 200-as szériás mini-ITX-es alaplap található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.