Hirdetés

Ilyen az ördög, vagyis a PowerColor Radeon RX Vega Red Devil



|

A PowerColor megvillantotta az első Radeon RX Vega szériás videokártyáját, a csúcsot képviselő Red Devil márkajelzéssel.

Hirdetés

A PowerColor az első olyan grafikus vezérlőjét villantotta meg, amely már a Radeon RX Vega szériára épít - persze ez a Red Devil márkajelzést kapta, vagyis a gyártó zászlóshajóinak egyike lesz. 

Hirdetés

Elvileg ezt a dizájnt az RX Vega 64-nél és az RX Vega 56-nál egyaránt bevetheti a PowerColor, amely egyedi tervezésű hűtőegységet használ. Ez három slotot foglal el a PC-ben, és három ventilátorral dolgozik. A PCB is át lett alakítva. 

A hűtő igazából az RX 580 Red Devilen lévő verzió nagyobb kiadása, 2,5 slotos alumínium hűtőbordával és három darab 100 milliméteres légkavaróval. 

A gyártó ezúttal két-két DisplayPort és HDMI csatlakozót tett a kártyára, a referenciamegoldást jelentő három DisplayPort és egy HDMI helyett. 

A PCB magasított, ennek hála a BIOS-kapcsoló könnyebben elérhető. A PowerColor elvileg még az ünnepek előtt piacra dobja az újdonságait. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.