Hirdetés

Ilyen eredményt ért el egy AMD Radeon RX 580



|

Lemérték, hogy mit tud egy túlhajtott XFX RX 580-as videokártya.

Hirdetés

Fotók, képernyőképek és mérési eredmények kerültek elő egy XFX márkájú Radeon RX 580-as videokártyáról, köszönhetően Lau Kin Lamnek, aki tuningmesterként ásta bele magát a kártya rejtelmeibe. 

Hirdetés

A facebookos oldalán egy 3 órás videót is megosztott a kínai piacra szánt kiadásról, ami egyébként vízhűtéses volt. A kártya mindenesetre referenciamodell ezt leszámítva. 

A méréseket az 1360 MHz-es gyári órajelen és 1480 MHz-en is elvégezte a tesztelő, a 3DMark Fire Strike Extreme-ben 5823, a Fire Strike Ultrában 3120, a Time Spyban pedig 4323 pontot szerzett a kártya. 1480 MHz-re pörgetve ez utóbbiban 4622-t. 

Volt némi probléma is a tuninggal, ugyanis az 1500 MHz-es határ áttöréséhez alaposan meg kellett emelni a feszültséget, de ennek ellenére nem volt stabil a kártya. A hibát elvileg hamarosan javítják. 

A Tom Clancy's The Divisionben csúcsbeállítások és 1080p mellett 61,8 fps-t tudott a vezérlő, a Rainbox Sixben 136,7 fps-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.