Hirdetés

Ilyen hűtőt vegyél, ha Threadripper CPU-t akarsz



|

Az AMD közzétette a jelenleg kompatibilis processzorhűtők listáját.

Hirdetés

Az AMD közzétette azoknak a processzorhűtőknek a listáját, amelyek hivatalosan is kompatibilisek a közelgő Threadripper processzorokkal. Nem túl meglepő, hogy szükség volt egy ilyen listára, elvégre a HEDT mezőnyről van szó, a csúcsot pedig egy 16-magos, 32-szálas szörnyeteg képviseli. 

Hirdetés

Mivel a foglalat új, ezért új rögzítési módszerről is gondoskodniuk kell a gyártóknak. A gyári csomaghoz járó AIO jellegű hűtőkhöz Asetek kitet mellékel az AMD, vagyis a legtöbb Asetek AIO hűtő kompatibilis a TR4-es foglalattal. 

Természetesen lehetnek olyan modellek, amelyek működnek az új processzorokkal, de még nem kerültek fel az AMD listájára. A gyártó ezért azt javasolja, hogy mindig ellenőrizzük az adott hűtő gyártójánál, hogy a modell megfelel-e a CPU-hoz. 

Sok hűtőnél módosítanak a gyártáson, a jövőben a rögzítéshez megfelelő hardverrel érkezik majd a legtöbb modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.