Hirdetés

Ilyen lesz a Gigabyte Radeon RX 6900 XT Gaming OC



|

Bemutatta a gyári tuninggal érkező, tripla slotos Radeon RX 6900 XT Gaming OC grafikus vezérlőjét a Gigabyte.

Hirdetés

A Gigabyte hivatalosan is bemutatta a Radeon RX 6900 XT Gaming OC videokártyáját, amelyre igen méretes, egyedi hűtőegység jutott. Maga a kártya pedig gyári tuningot kapott, és jelenleg a csúcsot jelenti a kínálatban. Persze idén már Aorus-verzió is lesz belőle, de egyelőre a Radeon RX 6900 XT Gaming OC lesz a sláger, a WindForce 3X hűtőjével. 

A kártya három slotot foglal el a PC-ben, és a hűtése három ventilátorral dolgozik. 16 GB GDDR6-os memória fért bele, 256-bites memóriabusszal, van dual BIOS is, amiben OC és néma módok között lehet váltani.

Hirdetés

A három darab 80 mm-es légkavaró egyenként 11 lapáttal kavarja a levegőt, és csendesebb működést garantál az átlagnál. A hűtőborda szokás szerint közvetlen érintkezésű réz hőcsövekből és alumínium lamellákból áll össze. 

A két HDMI és két DisplayPort csatlakozót kínáló kártya három darab 8-tűs csatlakozóból kapja az energiát. Az órajelek game és boost módokban 2050 és 2285 MHz-en alakulnak.

A referenciamodellhez képest 200 dolláros felárral számolhat a vásárlóerő, így 1200 dollár körül szerezhetjük be a csúcskártyát. Persze csak elméletben, a gyakorlatban ennek sajnos a többszöröse is lehet az egész szektorra jellemző készlethiány problémák miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.