Hirdetés

Ilyen variációkban jöhet az Nvidia GeForce RTX 3070 Ti



|

Több forrás is tudni véli, milyen változatokkal készül az Nvidia a közelgő startra.

Hirdetés

Ha minden igaz, és minden a tervek szerint halad, májusban újabb videokártya érkezik a boltokba: ez lesz az Nvidia GeForce RTX 3070 Ti, az RTX 30-as széria a 3070-nél valamivel erősebb, de a 3080-nál egy kicsit gyengébb tagja, amiről egyelőre pletykákból hallottunk. A Videocardz megszellőztetett néhány adatot, amiket a Uniko's Hardware is megerősített.

A múltban is később igaznak bizonyuló infókat közlő Videocardz szerint az RTX 3070 Ti alapját a GA104-400 GPU szolgáltatja, 6144 CUDA maggal jön, amiket 48 csoportba osztanak - ez kétszer annyi, mint a 3070, és 20-szal kevesebb, mint a 3080 esetében.

Hirdetés

Számolhatunk még 48 RT maggal, 256-bites memóriabusszal, és ami az egyik legfontosabb: 8 GB-os vagy 16 GB-os GDDR6X memóriával választhatjuk, amik 19 Gbps-sel mozognak. A megjelenést május végére várhatjuk, de olyan időket élünk, hogy bármi az utolsó pillanatig változhat. Az RTX 3070 Ti egyébként várhatóan nem lesz annyival erősebb, mint a korábbi Ti modellek az alapváltozataikhoz képest, de ebben az aszályban mindennek örülünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.