Hirdetés

Ingyen licenc: Driver Booster 5 Pro



|

Kétszáz szerencsés olvasónk egy évig ingyen használhatja az IObit driverkezelőjének Pro kiadását. Te elég gyors vagy?

Hirdetés

Egy PC sebességének és stabilitásának megőrzéséhez elengedhetetlen egy naprakészen tartott driverkörnyezet. Viszont utóbbi nem egyszerű feladat, a manuális frissítésnél ugyanis egyenként kell meglátogatni a gyártók terméktámogatási oldalait, megkeresve a friss verziókat - ami egy elég hosszadalmas és idegőrlő folyamat. Alternatív megoldásként akár egy webes keresőt is bevethetünk a kutatáshoz, ám utóbbi esetben könnyű belefutni keresőoptimalizált, ámde kártékony oldalakba.

Hirdetés

Az IObit Driver Booster 5 Pro mellett azonban szó szerint hátradőlhetsz, hiszen az alkalmazás segít felkutatni, valamint telepíteni a legújabb drivereket.

A friss 5.5-ös verzió egy több mint egymillió elemű adatbázissal dolgozik, azaz képes felismerni és kezelni a népszerű és elterjedt hardvereket. Emellett megtalálja a hiányzó, hibás és elavult meghajtóprogramokat is, amelyeket ugyancsak tud frissíteni. Az új verzió immáron csak a WHQL-teszten átment drivereket támogatja, és kizárólag titkosított HTTPS-kapcsolaton kommunikál a szerverrel, miközben letölti azokat. Mindez nagyban fokozza a biztonságot, ahogy az a tényező is, hogy a Driver Booster 5 visszaállítási pontot hoz létre a driverek telepítse előtt.

Amennyiben valami félresikerül a telepítéssel, vagy később problémákat tapasztalunk a működésben, kompatibilitási gondok adódnak, bármikor bevethetjük a mentést, és visszaállíthatjuk a korábbi állapotokat. A szoftver igyekszik a gamerek kedvében járni, hiszen azzal, hogy naprakészen tartja a grafikus drivereket, biztosítja, hogy időben javuljon a teljesítmény, ami főleg az új címeknél lehet jelentős.

Kedvet kaptál a programhoz? Van egy jó hírünk. Most 200, leggyorsabb olvasónk egy éven keresztül ingyen használhatja a program legerősebb és legfrissebb kiadását. A programot innen letöltheted, a kulcs pedig..... 0FD7C-5540C-8288F-3DAB5. Sok szerencsét az aktiváláshoz! Ha sikerült, jelezd, írd meg nekünk kommentben!

(Frissítés: esélyesen elkelt a 200 ingyenes licenc, legalábbis már olyan kommenteket is kaptunk, hogy a kód beírására már "betelt" üzenetet dob a program. Kipróbálni ettől még érdemes, ugyanis limitált darabszámonként az ingyenes verzió is képes drivereket frissíteni.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.