Hirdetés

Szívesebben vennél SSD-t, ha ingyen Ubisoft játék is járna hozzá?



|

Igencsak vonzó a Samsung és a Ubisoft kezdeményezése, de azért ne lelkesedjetek túlságosan.

Hirdetés

Az elmúlt években a Samsung már többször tartott közös promóciót a Ubisofttal, 2016-ban például a Watch Dogs 2-t adták azoknak az amerikaiaknak, akik SSD-t, vagy ívelt gaming monitort vásároltak. A legújabb akcióban viszont már 3 választható játék várja a brit és az ír vevőket. Sajnos csak őket.

Hirdetés

A promóció egészen július 7-ig tart, a Samsung SSD-k vásárlói az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs Legion, valamint az Immortal: Fenyx Rising PC-s alapváltozatainak valamelyikét zsebelhetik be. A játékok digitális formában, a termékek mellé kapott kód beváltásával érhetők el a Ubisoft Connect PC-s kliensén keresztül.

Az akcióban csak kiválasztott árusítóhelyek vesznek részt olyan SSD-kkel, mint a Samsung 870 EVO és QVO, a hordozható T7-széria, vagy a 970 EVO PLUS és a 980 PRO M.2. Ezek közül az 1TB-os 870 QVO EVO a partnereknél akár 80-90 font körüli áron is megcsíphető, ami egy AAA-játékkal együtt már egész jó üzletnek számít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.