Hirdetés

Az internet veszélyei - itt a második szint



|

Legújabb kiadványunkban egy helyre gyűjtöttük a modern fenyegetéseket. A digitális füzetet ajándékba adjuk a májusi PC World magazin vásárlóinak.

Hirdetés

Minden technológiának van egy jó és egy sötét oldala. A világháló segítségével új ismeretekre tehetünk szert, messzi kultúrákat ismerhetünk meg, és fejlődő országok civiljeit is segíthetjük. A globális közvetítőközeg azonban emberek megkárosítására, ipari titkok ellopására és távoli károkozásra is tökéletesen alkalmas, az ügyeskedők egyre kevésbé próbálnak személyesen átverni bennünket, inkább a web homályában vadásznak áldozataikra. Ahogy a bejárati ajtónkat bezárjuk, úgy az online fiókjainkat is lakat alatt kell tartanunk, valamint figyelnünk kell minden apró webes cselekedetünkre, nehogy csapdába sétáljunk. Friss kiadványunkban megmutatjuk a jellemző webes fenyegetéseket és veszélyforrásokat, valamint azt is, hogy miként védekezhetsz ellenük.



Ízelítő a tartalomból:

- Biztonsági tévhitek
- Zsarolóvírusok
- Tíz árulkodó jel, hogy vírusos a géped
- Szoftverhiba rendelésre
- Biztonságban a Facebookon

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő májusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.