Hirdetés

Fogd és vidd: van 100 IObit Advanced SystemCare 11 Pro kódunk!



|

Hatalmas tudás rejtőzik az IObit rendszeroptimalizáló alkalmazásában, amely igazi ezermesterként próbálja megőrizni Windows rendszereink épségét. A programot most te is ingyen megszerezheted, ha az első száz szerencsés között aktiválod a cikkben található licenckulcsot.

Hirdetés

Régi motoros a rendszeroptimalizáló szoftverek piacán az IObit, olyannyira, hogy Advanced SystemCare (ASC) ma már a legismertebb takarítók között van. Nem véletlenül, a kínai cég ugyanis rendkívül hatékony reklámhadjáratot folytat mind az interneten, mind a termékein belül. Ennek jegyében a legapróbb funkcióknak, hatékonyságnövelő megoldásoknak is hangzatos nevet adnak, és próbálják azokat külön programba csomagolni, hogy a felhasználó csak ámuljon, hogy milyen sok mindent kap a pénzéért.

Hirdetés

Ezt a tradíciót az ASC legfrissebb kiadása sem szakítja meg. Miért is tenné? Az úgynevezett [Adatvédelmi problémák] egyszerűen csak a böngészők előzményeit, gyorsítótárait üríti ki, a [Felesleges fájlok tisztítása] hatékonysága nem sokban tér el a Windows beépített Lemezkezelőjétől, a [Spyware eltávolítás] pedig nagyobbrészt a nyomkövető sütiket írtja. Csupa olyan dolog, amelyeket manuálisan mi is eltávolíthatnánk, ám mennyivel jobb, hogy a takarítási munkát egy programban, csupán egyetlen gomb megnyomásával abszolválhatjuk, a nagy Ellenőrzés gomb lenyomásával.

All-in pucolás

Örökös vita van a rendszeroptimalizálók hatékonyságát illetően, mert az kétségtelen, hogy számos rendszerszemetet képesek eltakarítani, de az is biztos, hogy közben valamelyest lefoglalják a számítógép erőforrásait. Gyorstesztünk alapján az ASC a háttérben 17 MB memóriát folyamatosan lefoglal, ami ugyan soknak tűnhet, ám érdemes megnézni mellette párhuzamosan egy böngészőt is, amely üresjáraton gond nélkül felemészt 1000 MB-ot is. E tekintetben minimális a szoftver rendszerre gyakorolt hatása, cserébe gond nélkül eltakarít háttértárainkról több gigabájtnyi adatszemetet is, a háttérben folyamatosan végzi a töredezettségmentesítést, jelet, ha sebezhetőséget észlel, vagy például eltünteti a maradvány registry-bejegyzéseket.

A Főoldalon a [Tisztítás és Javítás] menüpont alatt mind ott találjuk a legfontosabb tisztítási lehetőségeket, amelyekből a legfontosabbak automatikusan aktiválja a szoftver. Néhány elem mellett a fogaskerekű ikonra kattintva a beállításokat is megtaláljuk, amelyen belül finomhangolhatjuk a program működését. A program második [Gyorsítás] fülén további optimalizálási eszközöket találunk. A Turbo Boost bármikor aktiválható, a mély optimalizálással egyetemben, a hadveres gyorsítás, és a program/kiegészítő eltávolítás viszont már külső program telepítését igényli.

A harmadik csoportot a védelem jelenti, ahol számos szépen csomagolt, de vélhetően a Windows Defender által is lefedett csoportot találunk, az [Eszköztárban] pedig további apró kis segédprogramokat hívhatunk meg. Az utolsó [Műveletközpont] pedig a gyártó terepe, ahonnan megrendelhetjük a többi szoftverét.

 

Így aktiváld

Az IObit rendszeroptimalizálójának legfrissebb Pro változatát a 100 leggyorsabb olvasónk egy évig ingyen használhatja. A program aktiválásához elsőként töltsd le a program telepítőjét a gyártó oldaláról. Indítsd el, ám légy kellően figyelmes, a folyamat során, ugyanis megpróbálnak majd rábeszélni egyéb IObit programokra is. Nem érdemes tehát ész nélkül a [Next] gombot nyomogatni, és javasoljuk az [Egyéni telepítés] útvonalát. Az első indítást követően a főablak jobb alsó sarkában a [Kód beírása] linket kell keresnünk, ahol beírhatod a kódot, ami a következő: 59845-BED45-37F0A-6E264.

Neked sikerült az első 100 közé beférned?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.