Hirdetés

Ismét megmutatta magát a KFC konzol, mely melegen tartja a csirkét



|

A Cooler Master és a KFC konzolnak álcázott PC-jét játékosoknak találták ki. Különlegessége, hogy a felesleges hőt az étel temperálására használja.

Hirdetés

Eredetileg júniusban villantotta meg a KFC és a Cooler Master a KFConsole névre keresztelt, gamereknek kitalált közös PC-jét, azóta pedig a részletekre is fény derült. Nem csak egy izmos gamergépet raktak össze, hanem egy olyan PC-t egyben, ami a keletkező hőt a csirke/más étel melegen tartására használja. Megkésett áprilisi tréfa? Vagy korábban jött? 

Hirdetés

A Cooler Master mindenesetre egyedi gépházat talált ki, beépített csirkekamrával. A PC által termelt hőt ide vezetik, hogy az a játék alatt melegen tartsa az ételt, lehetőleg a KFC-s csirkét. 

Ha már ilyen túlzásokról van szó, joggal merül fel a kérdés: vajon főzni is lehet benne? Olajat is lehet benne használni? 

A kamra alatt egyébként kilencedik-generációs, Intel Core i9-es NUC dolgozik, cserélhető mini-GPU-val, két 1 TB-os Seagate BarraCuda SSD-vel, 4K-támogatással. A termék megjelenéséről továbbra sem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.