Hirdetés

Ismét Windows 10 Superguide!



|

Legújabb kiadványunkban bemutatjuk a megújult rendszer újdonságait és különleges beállításait. A digitális füzetet ajándékba adjuk a júniusi PC World magazin vásárlóinak.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedek alatt a Windows mondhatni családtaggá vált a legtöbb háztartásban. Szinte mindenki ismeri, mindenki markáns véleménnyel van róla, van hogy dühösek vagyunk rá, de összességében kedveljük, hiszen a segítségével megannyi dologra vagyunk képesek. Az elmúlt évtizedben a Windows 7 sikere után útkeresésbe indult a platform, amely ugyan kisebb kijelzőkön nem tudott meghatározó szerephez jutni, asztali gépeken - a Windows 8 fiaskó ellenére - még mindig ő az úr. Méretes operációs rendszerről van szó, rengeteg beállítási lehetőséggel, apró kapcsolóval és javítható funkcióval. Kiadványunkban feltárjuk a Windows 10 titkait, valamint a platform finomhangolásához is tippeket adunk.

Ízelítő a tartalomból:

- Windows 10 Creators Update
- Hagyományos kontra modern appok
- A Windows barátai
- Így pörög fel a Windows 10
- Windows-hibák felderítése és javítása

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő júniusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.