Hirdetés

Itt a bizonyíték a GeForce GTX 1070 Ti-re



|

Az MSI Afterburner 4.4.0 Beta 19 már az NVIDIA következő videokártyájáról árulkodik.

Hirdetés

Egy ideje már hallunk az NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti videokártyáról, és ha minden a pletykáknak megfelelően alakul, akkor már októberben be is mutatkozik az újdonság. Most először azonban már bizonyíték is van a létezésére. 

Hirdetés

Az MSI (az NVIDIA egyik gyártópartnere) kiadta az Afterburner 4.4.0 Beta 19-es szoftverét, ami a hivatalos bemutató előtt már elárulta, hogy létezik a GeForce GTX 1070 Ti. Az új grafikus vezérlő ugyanis benne van a program beállításaiban. 

A szoftverben persze más változtatások is akadnak, de értelemszerűen emiatt lett nagyon érdekes. 

Az NVIDIA a GeForce GTX 1070 Ti-vel elvileg a karácsonyi szezont szeretné kiszolgálni, és egyben újabb riválist állítani az AMD Radeon RX Vega 56 és Vega 64 kártyáknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.