Hirdetés

Itt a Cooler Master első MMO-egere



|

A Cooler Master bemutatta az MM830-at, ami az első MMO-egere, értelemszerűen gamereknek.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta a legújabb egerét, amelyet ezúttal is kifejezetten gamereknek szán. Ez lett az MM830, amely az M800-as szériát erősíti. Ebben jelenleg még az MP860-as, kétoldalas, RGB-s egérpad található meg. 

Hirdetés

Az MM830 a Cooler Master első MMO-egere. A 162 grammos rágcsáló négy darab dinamikus RGB-s világítási zónával dolgozik, benne pedig egy 3360 Pixart optikai szenzor rejtőzik (ez még a 24 000 DPI-t is támogatja). 

Az egér strapabíró PBT házat kapott, ami sokkal tovább bírja a használatot, mint az átlag. Ugyanerről a gombok tekintetében az Omron kapcsolók gondoskodnak, 20 milliós kattintási élettartammal. A hüvelykujjhoz pedig egy rejtett D-Pad került, ami kifejezetten hasznos az MMO-knál. 

További testre szabást enged még az OLED-kijelző, ami képes kiírni a beállításokat de akár grafikát is megjelenít. 

Az MM830 elvileg már elérhető a kereskedőknél, 79,99 eurós vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.