Hirdetés

Itt a Cooler Master legújabb gameregere



|

Kétkezes és RGB-s a Cooler Master CM310-es egere, amelyet kifejezetten játékosoknak szán.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta a legújabb olyan egerét, amelyet kifejezetten játékosoknak szán. Az ergonomikus CM310 kétkezes periféria, vagyis jobb és bal kézzel egyaránt kényelmesen használható. 

Hirdetés

Ha pedig már gameregér, akkor természetesen RGB-s világítást is kapott a 10 000 DPI-s optikai szenzorral rendelkező rágcsáló. A DPI természetesen könnyedén állítható, ahogyan a világítási effektekhez is külön gomb van. 

A textúrázott, gumírozott oldalsó betétek remek fogást és irányítást tesznek lehetővé. A tökéletes egyensúly érdekében az egér 100 grammos lett, az érték szándékos. Összesen öt előre beállított RGB-s világítási módot is kapunk, egy RGB-s csíkkal, ami körbeveszi a CM310 egész házát. 

Európában 30 euróért vihető a Cooler Master CM310. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.