Hirdetés

Itt a Gigabyte legdrágább GeForce GTX 1070 Ti kártyája



|

Új PCB-t és hűtőegységet kapott az Aorus GeForce GTX 1070 Ti.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a harmadik egyedi tervezésű GeForce GTX 1070 Ti videokártyáját. Ez a prémium Aorus márkajelzéssel érkezik, és a GTX 1070 Ti Gaming, valamint a GTX 1070 Ti WindForce 2X modelleket követi. 

Hirdetés

Az Aorus GeForce GTX 1070 Ti videokártya órajelei maradtak referenciaértéken (1607 és 1683 MHz), hiszen az NVIDIA tiltja a gyári tuningot ennél a grafikus vezérlőnél. Ez a modell viszont eltérő PCB-vel és hűtőegységgel érkezik. 

Az alumínium hűtőborda igazából nem változott. Ezt három darab 80 milliméteres légkavaró szellőzteti, a borítás azonban eltér, és RGB LED-es elemek, valamint többszínű Aorus logó díszíti. A LED-eket a Gigabyte RGB Fusion szoftverével lehet testre szabni. 

A hátlap is változott, illetve a GPU mögé egy plusz rézlap került, ami hőpaddal viszi el a hőt. 

Kimenetek tekintetében három DisplayPort, egy HDMI és egy DVI akad. Ez lesz a legdrágább GTX 1070 Ti a Gigabyte kínálatában, konkrét ár viszont még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.