Hirdetés

Itt a Gigabyte Radeon RX Vega Gaming OC WindForce 2X széria



|

Hosszú idő után végül csak bemutatkozott az RX Vega 64 WindForce 2X és az RX Vega 56 WindForce 2X.

Hirdetés

Egy darabig kérdéses volt, hogy a Gigabyte mennyire lesz kapható az egyedi Radeon RX Vega videokártyák gyártására, azonban most végre bemutatkozott az új széria, amelyet az RX Vega 64 WindForce 2X és az RX Vega 56 WindForce 2X alkotnak. 

Hirdetés

Az új grafikus vezérlők teljesen egyedi tervezésű PCB-vel érkeznek, illetve egy nagy, WindForce 2X hűtőegységgel. Az alumínium hűtőbordát 8 milliméteres réz hőcsövek egészítik ki, és persze egy pár 100 milliméteres ventilátor, amelyek kikapcsolva maradnak, ha a GPU tétlen állapotban van. A hőcsövek természetesen közvetlen érintkezésben vannak a GPU-val és a HBM2 memóriával. 

A hátlapra is jutott néhány hűtési extra, réz lap, lapos hőcső és hőpadok formájában igyekszik elvezetni a hőt a PCB-ről a hűtőegység. 

A két ventilátor a hűtőbordára nyomja a levegőt, ugyanakkor ellentétes irányokba forognak. 

Mindkét videokártya gyárilag megnövelt teljesítménnyel érkezik. A GPU órajele egészen 1560 MHz-ig emelkedhet, a memória órajele változatlan. A kártyák hátulján három DisplayPort 1.4 és három HDMI 2.0 port található. Az árakról sajnos nem beszélt a Gigabyte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.