Hirdetés

Itt a Gigabyte RGB-s egérpadja



|

A Gigabyte kifejezetten játékosoknak szánja az Aorus P7 RGB egérpadját.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb egérpadját, amely az Aorus márkanév alatt induló P7 RGB nevet kapta. A trendeknek megfelelően ez az egérpad is meg van emelve, és körben RGB-s LED-ek világítják meg a széleit. 

Hirdetés

Felül az Aorus logó is RGB-s megvilágítást kapott - mindezek nélkül talán már nem is lenne játékosoknak való? 

Az egérpad USB-n keresztül csatlakozik a PC-hez: microUSB van az egérpad oldalán, és A-típusú csatlakozó a 2 méteres kábel másik végén. A világítást a Gigabyte RGB Fusion szoftvere vezérli. 

Maga az egérpad 350 x 240 milliméteres felülettel rendelkezik, 4,6 milliméteres emelés mellett. Lézeres és optikai szenzorral rendelkező egerekhez is kiváló megoldás a 420 grammos Aorus P7 RGB. Vételára még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.