Hirdetés

Itt a Gigabyte ultraszéles, hajlított monitora játékosoknak



|

A Gigabyte G34WQC 34 hüvelykes és 21:9-es formátumú panelje ugyanakkor nem csak játékra, de irodai használatra is előnyös lehet.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az első ultraszéles gamermonitorát, a G34WQC-t. Az egyik nagy pozitívuma a hatalmas, 34 hüvelykes átmérőjű panel, ami 1500R hajlítást kapott, VA típusú, 1440p felbontású és 144 Hz-es képfrissítésre képes, 1 milliszekundumos válaszidő mellett. A 8-bites panel 120 százalékban fedi le az sRGB színtartományt, és VESA DisplayHDR400-as minősítést is szerzett. 

Hirdetés

A gyártó Aim Stabilizer és Black Equalizer funkciói itt is visszaköszönnek, de ha eddig valakit nem győzött volna meg a Gigabyte, akkor érdemes kiemelni, hogy a panel 21:9-es formátummal rendelkezik. Ez persze jól jöhet az ilyen felbontást is támogató játékoknál - de nem csak ott.

A szokásos 16:9-hez képest jóval szélesebb képarány irodai és professzionális feladatokhoz is jól jöhet, például sokkal jobban elfér egy videószerkesztő az összes eszközével és vezérlőjével, vagy akár két ablak is használható úgy egymás mellett, hogy már kifejezetten sokat látunk mindkettőből. A sztereó hangszórókkal is ellátott G34WQC augusztusban vagy szeptemberben kerül piacra, a pontos ára viszont egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.