Hirdetés

Itt a Logitech eddigi legkönnyebb gameregere



|

Már előrendelhető az új Logitech G Pro X Superlight, a 63 grammnál is könnyebb gameregér.

Hirdetés

Az idei évben elég sok olyan egeret láttunk már, amit nem elég, hogy kifejezetten játékosoknak találtak ki, de úgy fejlesztettek, hogy szuperkönnyű legyen.

A Logitech sem akar lemaradni, ezért bemutatta az eddigi legkönnyebb gameregerét, a Logitech G Pro X Superlight nevű rágcsálót. Ez már most előrendelhető a gyártónál, 150 dollárba kerül. 

És tényleg jelentősen könnyebb az eddigi megoldásoknál, ugyanis 63 grammnál is kevesebbet nyom a mérlegen.

Hirdetés

Persze ennyiért nem olcsó, de ha valaki vezeték nélküli, könnyű és játékra is jól használható egeret keres, akkor a lehetőségek listája kissé szűkös. A Hero szenzor ráadásul 25400 DPI-n is tud dolgozni. 

Az egér támogatja a Powerplay csomagot és padot, de sajnos nem kétkezes, csak jobbkezeseknek való, és jobb oldalra sem jutottak gombok, valamint a DPI-t állító alsó kapcsolótól is megváltak.

Egyéb tekintetben nagyon hasonlít az újdonság a G Pro Wireless termékre. Feketéből és fehérből lehet választani, meglátjuk, hogy mekkora sikere lesz a Logitech-nek a Madcatz Mojo M1, a Glorious Model O vagy éppen a Razer DeathAdder V2 Mini ellen, de súly tekintetében tényleg nyerőnek tűnik az új modell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.