Hirdetés

Itt a megoldás, ha menő hűtést keresel az M.2-es SSD-meghajtódra



|

A MOAB M.2 RGB a ZADAK 511 legújabb hűtőbordája, amely M.2-es SSD-meghajtók hűtését segíti.

Hirdetés

A ZADAK 511 nevével eddig valószínűleg kevesen találkoztak, ennek ellenére érdemes figyelnie annak a gyártó legújabb termékére, aki menő hűtést keres az M.2-es SSD-meghajtójához. 

Hirdetés

A gyártó új MOAB M.2 RGB-je alapvetően egy hűtőborda, amelyet M.2-2280-as SSD-khez terveztek. Értelemszerűen testre szabható RGB-s LED-világítást kínál az újdonság. 

A hűtőborda 80 milliméter hosszú és nagyjából 1 centiméter magas. Alumíniumból készült, 2 milliméter vastagságú talppal rendelkezik. A hűtőborda lamellái fölfelé néznek, a bordát pedig egy acél felső rész zárja, RGB-s LED-ekkel. Azt sajnos nem tudni, hogy az új hűtő milyen nehéz, illetve azt sem, hogy vajon mennyibe kerül. A speciális rögzítőcsavarokat viszont megtalálják majd a dobozban a vásárlók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.