Hirdetés

Itt a mikróba épített PC, mert hát miért ne lehetne?



|

Nem szép, nem praktikus, de legalább ilyet is láthatunk.

Hirdetés

Tény, hogy ha nem elég jó a hőelvezetés, egy PC gépházában is melegíthetünk kajákat, de azért mégis csak jobb, ha egy mikrót használunk erre a célra. Egy brazil gamer, aki a járvány következtében elvesztette a munkáját, úgy döntött, úgy spórol pénzt, hogy gépház helyett egy nem működő mikrohullámú sütőt vet be, így állítólag, 1500 brazil reálból, nagyjából 116 ezer forintból ki tudta hozni az egész szettet.

Lucas Cavalcante még 2020-ban mutatta meg az Electroluxba zárt masinát, amit most egy Jake Lucky nevű videós vett elő - de az sem kizárt, hogy ketten is pont ugyanolyan mikrót használtak a konfiguráció alapjául.

Hirdetés

A Cavalcante által posztott képen ugyanis a szett egy kicsit máshogy néz ki, mint azokon, amiket Lucky tett közzé, és utóbbi 900 dolláros költségről beszél, ami nem 1500 reál, hanem annak háromszorosa.

És ha ez nem lenne elég, itt van egy másik mikró-PC vízhűtéssel, illetve egy harmadik, belül egy Ryzen 7 3700X-szel és egy 2070 Ti Founders Editionnel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.