Hirdetés

Itt a PowerColor Red Dragon RX Vega 56



|

A PowerColor új videokártyája egyedi hűtőt kapott, és már ebben a hónapban megjelenik a piacon.

Hirdetés

A TUL bemutatta a legújabb PowerColor videokártyáját, a Red Dragon RX Vega 56-ot. Az áremelkedések időszakában olyan választást akar kínálni a gyártó, amely sem a teljesítmény, sem a megbízhatóság vagy a hűtés terén nem jelent kompromisszumot. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő a szokásosnál rövidebb PCB-t kapott. A hűtőegység viszont nagyobb a megszokottnál, így a takarékosabb vételár mellé extrém hűtési hatékonyság társul. A gyártó tesztjei alapján a márkának ez az eddigi legcsendesebb Vega kártyája. 

A Vega architektúrára építő vezérlő GPU-ja boost mellett 1478 MHz-en ketyeg, az alapértelmezett órajel pedig 21 MHz-et ver rá a referenciaértékre. A 8 GB HBM2-es memória 2048 bites memóriabuszon dolgozik. 

A két-két HDMI és DisplayPort csatlakozót kínáló videokártya hűtője három ventilátorral operál, amikor viszont nagy csendre van szükség, akkor a BIOS-ból csendes módba is kapcsolhatjuk a kártyát. Ilyenkor extrém körülmények mellett is közel néma marad. 

Március 28-tól kapható, ára még nincs. Talán annyira nem is fontos, hiszen jó eséllyel hamar felmegy a vételár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.