Hirdetés

Itt a Razer olcsóbb Blade 15 gamerlaptopja



|

A főbb specifikációk terén sokat kínál az új Razer Blade 15 Base Edition, azonban nagyon komoly kompromisszumokat is követel.

Hirdetés

A Razer több nagyon kompakt, 15 hüvelykes gamerlaptopot is kínál, ezek azonban szörnyen drágák. Az ünnepekre valami olcsóbb ajánlattal is akart készülni a gyártó, ezért most bemutatta a Razer Blade 15 Base Editiont. Ez "csak" 1499,99 dollárba kerül, vagyis így sem túl olcsó. Ráadásul szörnyen fájó kompromisszumokat is megkövetel.

Hirdetés

"Olcsó" modellhez képest jó hír az Intel Core i7-10750H CPU, a 16 GB DDR4-2933-as RAM, a 120 Hz-es, 1080p-s panel megléte, ahogy a GeForce GTX 1660 Ti GPU is. A 256 GB-os NVMe SSD még épp vállalható, szerencsére befér egy másik meghajtó is mellé. 

Nagy visszalépés azonban:

  • a 60,8 Wh-s akkumulátor
  • az, hogy eltűnt a Thunderbolt 3 csatlakozó
  • és az Ethernet port is
  • nincs Wi-Fi 6, és a Bluetooth is csak 5.0-s

Olcsóbb az új modell, de nem annyira, hogy ezekről szívesen lemondjanak a vásárlók. A kiszállításokat viszont elvileg még idén elkezdik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.