Hirdetés

Itt a Red Magic gaming monitora, amire vezeték nélküli tükrözheted a telefonod



|

A milliméteres hullám technológiának köszönhetően minőségromlás nélkül, szinte észrevehetetlen késleltetéssel dolgozik a kijelző.

Hirdetés

Aki nézegette mostanában az okostelefonos teszteket és benchmarkokat, annak ismerős lehet a Red Magic név, a gyártó telefonjai ugyanis elképesztően jól teljesítettek a különböző szintetikus tesztek és teljesítménymérések során. A Red Magic név mögött valójában a Nubia, mögöttük pedig a ZTE áll, akik az új brand alá nemcsak telefonokat, hanem PC-s hardvereket is szeretnének behozni. Ennek első állomásai a most érkező gamer monitorok lesznek.

Kínában már előrendelhető és október 17-én a boltok polcaira is felkerül a Red Magic 4K Gaming monitor, ami (ahogy a neve is mutatja) 3840x2160-as felbontással dolgozik. A Mini-LED panelt az AUO gyártja, és a jelek szerint nemcsak az Adobe RGB és a DC-P3 színtér 99%-os lefedésére képes, hanem a Delta E értéke is 1 alatt van, így bravúrosan pontos a színek leképzésében.

Emellé 1 ms-es válaszidőt, AMD FreeSync és G-Sync támogatást is kapunk.

Hirdetés

Az alapjáraton HDMI 2.1-gyel és 90W-os töltést kínáló Type-C csatlakozóval érkező monitorért 703 dollárnak megfelelő jüant kérnek, 914 dollárért azonban bezsákolhatjuk a mm Wave (milliméteres hullám) technológiát támogató változatot is, amire egyszerűen tükrözhetjük a telefonunk kijelzőjét, az adatátvitel pedig nemcsak villámgyors, de minőségromlással sem jár, mint a legtöbb wireless tükrözés.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a nyugati piacokra egyáltalán eljut-e a monitor, mi mindenesetre izgatottan várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.