Hirdetés

Itt a Sharkoon vezeték nélküli Skiller SGM3 gameregere



|

A Skiller SGM3 a játékosoknak készült, és egyben ez a Sharkoon legelső vezeték nélküli rágcsálója.

Hirdetés

A Sharkoon már többször jelentkezett játékosoknak szánt egérrel, de vezeték nélküli megoldással eddig még nem. Most itt az első, amelynek a neve Skiller SGM3 lett. 

Hirdetés

Vezeték nélküli módban egy akkumulátor látja el energiával a rágcsálót, ami USB-kábelen keresztül tud feltölteni. Természetesen van RGB-s világítás, a DPI értékét mutatja az egér, ahogyan az akku állapotát is. 

A 6000 DPI-s optikai szenzor 1000 Hz-es mintavételezési rátára képes, a DPI alapértékét, az egér sebességét és a gombok kiosztását mind meg lehet változtatni szoftveresen. 

Vezeték nélküli módban 2,4 GHz-en keresztül kommunikál az egér, USB-s nano vevőegységgel. Az egér különlegessége, hogy vezetékes módban is használható, ehhez harisnyázott kábel jár, és egy kapcsolót kell csak eltolni alul. 

A gumírozott felület optimális fogást garantál, a hét gomb a sok funkcióról gondoskodik, és szoftver nélkül is azonnal kezdhető a játék, minden gombot felismer a Windows. A Skiller SGM3 feketében, fehérben, szürkében és zöldben létezik, az ára 39,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.