Hirdetés

Itt a Steam Deck kihívója, a Razer Edge



|

Wi-Fi-s és és 5G-s kiadásban is megvásárolható a Razer hordozható gaming kütyüje, az Steam Deck konkurenciájának szánt Razer Edge.

Hirdetés

Az elsősorban gaming perifériákkal foglalkozó Razer még tavaly mutatta be a Razer Edge névre keresztelt hordozható eszközt, amellyel minden bizonnyal a Steam Decknek szeretne némi konkurenciát teremteni a még szárnyait bontogató handheld PC piacon. Hosszú várakozás után mától kezdve hivatalosan is megrendelhető a Razer Edge, ráadásul Wi-Fi-s és 5G-s változatok között is választhatunk, bár fontos megjegyezni, hogy egyelőre csak a Razer hivatalos oldalán adhatunk le rendeléseket.

A Razer Edge hardverének szívét (vagy agyát, attól függ, honnan nézzük) egy Snapdragon G3x Gen 1 SoC alkotja, amelyet 8 GB LPDDR5 memória, 128 GB bővíthető tárhely valamint egy 5000 mAh akkumulátor egészít ki. A gép kijelzője egy 6,8 hüvelykes AMOLED panel lesz, ami Full HD felbontásban 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával működik majd.

Hirdetés

Bár mind a kialakítása, mind pedig a technikai specifikációk alapján úgy tűnik, hogy a Steam Deck inspirálta a Razer legújabb hardverét, fontos megjegyezni, hogy a Valve eszközével ellentétben az Edge-en Android operációs rendszer fut majd, ami azt jelenti, hogy a windowsos Steam könyvtárunkban megtalálható játékokat sajnos nem bírhatjuk működésre rajta, ami sok felhasználónak valószínűleg döntő szempont lesz majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.