Hirdetés

Itt a világ első hajlított, Thunderbolt 3-as QLED-monitora



|

A Samsung az idei IFA kiállításon mutatja be a CJ79-et, ami több szempontból is figyelemreméltó.

Hirdetés

A Samsungnak eddig is volt pár igen lenyűgöző hajlított kijelzője a kínálatban, azonban a 2018-as IFA kiállítás alkalmából egy újabb modellel frissített a gyártó. Itt az új CJ79 (C34J791 modellszámmal), ami 34 hüvelykes, hajlított panelt kapott, és az első a maga kategóriájában, ami már Thunderbolt 3 csatlakozót kínál. 

Hirdetés

A két Thunderbolt 3 portot rejtő monitor Macekkel és PC-kkel egyaránt használható. A port nyolcszor gyorsabb, mint az USB 3.0, ráadásul ugyanarról a kábelről az adatátvitel és a töltés is megoldott (85 wattig). 

A CJ79 dupla monitoros élményt kínál egyetlen panellel: ez a 3440 x 1440-es, hajlított és 21:9 képarányú kijelzőnek köszönhető, ami ideális a multitaskinghoz. A panel képes továbbá úgy viselkedni, hogy két eltérő forrásból jelenítsen meg képet egymás mellett, ráadásul a másodlagos forrás képe át is méretezhető és helyezhető. 

Az 1500R hajlítású panel természetes és magával ragadó élményt ígér, szerencsére a képernyő magassága állítható. 

Maga a képernyő kvantumpontos technológiát használ és 125 százalékban fedi le az sRGB spektrumot. A VA panel 3000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, természetesen nagyon mély feketéket és világos fehéreket jelenít meg. A zavartalan videózásról és játékokról az AMD FreeSync gondoskodik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.